Stoere Meidendag

Stoere Meidendag /  Laat je uitdagen!

Scouting alleen voor jongens?!” Echt niet!

Broodje bakken boven het kampvuur.

Scouting is ook ontzettend tof voor meiden! Scouting Stella Maris - St. Willibrordus nodigt alle meisjes van 7 tot 11 jaar uit voor de Stoere Meidendag.

De Stoere Meidendag vindt plaats op zaterdag 16 oktober van 10:00 uur tot 12:00 uur. Alle activiteiten zijn op het terrein van de scoutinggroep aan de Heimansstraat in Zandvoort.

De vrijwilligers van de scoutinggroep hebben een bomvol én uitdagend programma in elkaar gezet om de meiden kennis te laten maken met scouting. Zo kunnen de meiden een heerlijke marshmallows roosteren boven het kampvuur en gaan ze aan de slag met een luciferbaan!

Scouting Stella Maris - St. Willibrordus is een scoutinggroep voor jongens én meisjes. Elke week worden er weer uitdagende opkomsten georganiseerd voor de jeugdleden. Zo spelen we grote spellen zoals Levend Stratego, maken we vuur en bouwen we met hout een hut. Of maken we van papier, lijm en glitters fantastische knutsels. Elke week doen we weer iets anders! Kom zien wat we doen.

Aanmelden

De Stoere Meidendag is uiteraard gratis én vrijblijvend. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Zo weten wij hoeveel meiden wij kunnen verwachten.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via stoeremeidendag@wilste.nl.

Foto's Stoere Meidendag 2019

WordPress Theme built by Shufflehound. Scouting Stella Maris - St. Willibrordus Zandvoort