Online opkomsten

Online opkomsten

In verband met de richtlijnen van Scouting Nederland op basis van het RVIM zijn de opkomsten afgelast. Maar het Scoutingspel gaat online door! Er zijn genoeg mogelijkheden om thuis aan de slag te gaan.

Alle speltakken zijn bezig om het programma online door te spelen. Hieronder een overzicht van opkomsten die al online uitgevoerd zijn.

Kaartje

De beverleiding heeft een kaartje gestuurd naar alle Bevers om een hart onder de riem te steken in deze periode.

Minecraft

De Verkenners hebben een hike gelopen in de digitale omgeving van Minecraft. Na de opening (zie afbeelding) werden de mannen neergezet in een digitale stad. Door middel van 'ol fashioned route technieken kwamen ze aan bij het eindpunt.

Online pubquiz

De gidsen hebben een online pubquiz georganiseerd. Wie heeft de meeste vragen goed en wie kan zich daardoor koningin van de online pubquizen noemen.

Online karaoke

De plusstaf heeft op vrijdag 27 maart 2020 een karaoke avond gedaan via Google Meet. Een online edition! De Plusstaf heeft toegang tot Google Meet via G-Suite. Er is 1 laptop tot beschikking gesteld voor het ‘presenteren’ en de rest was klaar om te zingen. Op deze presentatie laptop werd het scherm en de audio gedeeld. Iedereen zorgt voor z’n eigen fourage.

De

Online opkomsten

WordPress Theme built by Shufflehound. Scouting Stella Maris - St. Willibrordus Zandvoort